Det er med stor interesse, at jeg følger Selena Juul's blog på JP.... Hun har virkelig fat i den lange ende... Lige nu kører debatten på, om det er ok at ødelægge frisk mad i reklamer... Burde tendensen ikke være det omvendte, og at vi alle bør tænke os om en ekstra gang angående vores overforbrug af mad... Jeg har undret mig over, der i reklamerne stilles spørgsmålstegn ved om frisk mad, er godt nok til os forbrugere... http://blogs.jp.dk/stopmadspild/2012 Tænk dig om en ekstra gang inden du kasserer mad..... Du kan måske bruge den sidste gulerod i den næste ret... Hvis guleroden er ved at være lidt blød, læg den i et glas koldt vand med en isterning.. Vent 10 minutter, og gulerodden er sprød igen, og klar til brug.... De fleste grøntsager kan bruges i en gryderet eller blendes og tilsættes frikadellekødet.. En rest af hvidkål kan bruges til stuvet hvidkål, en særdeles undervurderet ret, som vi får for sjældent...