Denne opskrift er ideel til brug at rester af enten lammekød, oksekød, svinekød eller kylling. Ca 300 g rester af ovennævnt kød Revet skal og en smule saft af 1 økologisk citron 1 spsk sumak 1 spsk zahtar 1 tsk tørristede spidskommenfrø 1 tsk paprika 2 letpiskede æg 200 g fintsnittede og gyldenstegte grøntsager (hvad du lige har i køleskabet incl. løg) salt peber 6 majs tortilla olie mynterblade til pynt Tænd ovnen på 225 grader... Snit grøntsagerne og sautér... Skær kødet ud i fine stykker eller stimler og tilsæt citron, sumak, zahtar, de ristede og mortede spidskommenfrø, paprika, æg, grøntsager, salt og peber. Bland ingredienserne, fordel dem i tortilla'erne og fold dem. Smør et ildfast fad eller lignende med olie, placer i det ildfaste fad og sæt dem i ovnen i ca. 15 minutter.. Server lige fra ovnen med en lækker salat, hummus eller lignende...