Opslag

Viser opslag fra oktober, 2012

Halloweenjordbær med chokolade

Billede
Disse jordbær er ret sjov til halloween.. Dyp de skyllede og tørrede jordbær i hvid chokolade. Husk ikke at fjerne den grønne top. Når den hvide chokolade er fast tegn øjne, mund og lav strithår af den grønne top.. BUH!!!!

Halloweenspøgelser af marengs

Billede
Halloween, en forkortelse fra "All Hallows Eve", er en stor festdag i USA, der ligger vægt på gys og gru med hekse, spøgelser, spindelvæv, edderkopper og meget andet scary stuff. Før i tiden fejrede vi i Danmark ikke det amerikanske halloween, men danskerne har nu taget uhyggen til sig. Disse spøgelser er ikke til at stå for og det er hyggeligt at servere andet end en slikpose, når der dukker nogen op ved døren. Ingredienser til ca. 30 spøgelser 5 æggehvider 1 1/2 dl flormelis 1/2 plade smeltet mørk chokolade Pisk æggehviderne og tilsæt flormelis lidt af gangen. Når hviderne er pisket til en ret fast skum, fyld skummet i en sprøjtepose. Sprøjt hviderne i høje klatter. Det gør ikke så meget, at de ikke alle får samme form. Det er bare charmerende. Rør let med pegefingerne i begge sider og træk 2 arme ud. Bag i ovnen ved 125 grader i 1 time.. Lave øjne og mund med mørk chokolade.. BUH!!!!!!

Madplan uge 44

Billede
Mandag: Indiske rester Tirsdag: Thai suppe med nudler Onsdag: Sushi Torsdag: Fredag: Pasta bolognese Lørdag: - Søndag: Kylling med cornflakes og ris

Cirque du Soleil

Billede
Vi har i dag overværet showet Cirque du Soleil  -  The Immortal Michael Jackson, og her er en ultra kort anmeldelse.  "Jeg har aldrig set noget lignende. Helt forrygende og overraskende. Simpelthen fantastisk" Glæd jer!!

Kaptajn Fisk, Trøjborg

Billede
For første gang idag var Ida og jeg til fodbehandling hos Kaptajn Fisk.. Meget sjov, men underlig oplevelse. De små "doktor" fisk fik fornøjelsen af at spise vores døde hudceller på fødderne og lakridserne mellem tæerne.. Fiskene renser fødderne nænsomt, så de bliver bløde og glatte. Prisen for 30 min. er DKR 150,-... Sjov oplevelse for billige penge.... Tjek flere information på: http://www.kaptajnfisk.dk Check ud Århus Nord... Tordenskjoldsgade / Trøjborg er et besøg værd.

Madplan uge 41

Billede
Mandag: Spagetti med pasta af soltørrede tomater Tirsdag: Salat med laks, soltørrede tomater, mozarella Onsdag: - Torsdag: Italiensk snackbord Fredag: Indiske kofta (se opskrift her på siden) naanbrød Lørdag: -  Søndag: Rugbrødsmadder

Hjemmebagte burgerboller

Billede
Nu er det slut med at købe de kedelige og halvtørre burgerboller i det lokale supermarked. Her kommer en meget nem opskrift på skønne burgerboller. 6 - 7 stk. Ingredienser 40 g gær 3,5 del lunkent vand 1 spsk olivenolie 1 spsk sukker 1 tsk salt 100 g fuldkorns hvedemel 125 g durummel 400 g hvedemel 1 æg 1 håndfuld sesamfrø Gær, sukker, salt og olivenolie røres i det lunkne vand. Derefter tilsættes de 3 slags mel og ældes godt igennem i røremaskinen og indtil dejen slipper skålen. Stilles til hævning et lunt sted i halv time. Derefter deles de i 6-7 stykker, formes som boller og ligges på bagepladen til efterhævning i ca. 1 time. Pisk ægget og pensel bollerne. Drys rigeligt med sesamfrø over. Bages i ovnen i 15-17 min. ved 220 grader.

Vores køkken...

Billede
Her tilbringer jeg så meget af min tid... Heldigvis!!!! Helt igennem perfekt....

Salt og peber sæt

Billede
Det er svært at finde pæne salt og peber sæt. Disse er både sjove og stilfulde..

Bueskydning

Billede
Siden den 16. august i år har John og jeg været tilmeldt et begynderkursus i Århus Bueskyttelaug... Og nu, endelig, har vi fået vores egen bue samt en masse nyt grej. Vi skal helt klart gå til "flitsbue".... Interessen startede under OL, hvor vi så en del bueskydning. Speciel damernes finale, som blev afgjort med 1 pil, var mega spændende... Efter at vi fandt ud af, at vi ville bueskydning, så kunne vi ikke vente med at få vores egen bue. Inden da, hvad vi en del overvejelser omkring, hvilket udstyr vi skulle vælge, og hvad var max prisen. For indenfor bueskydning, kan man hurtig købe sig fattig i udstyr.. Heldigvis kunne vi købe 2 brugte og gode håndsektioner og så var vi igang.. Hele opstarten har været et meget positiv oplevelse. Både at vi er blevet grebet af skydningen, og at vi har fået en helt fantastisk modtagelse i Århus Bueskyttelaug. Alle er bare så hjælpsomme og atmosfæren er lige os.. http://www.aarhusbueskyttelaug.dk Stillingen Karen og