Macaroni & cheese gnocchi
Macaroni and cheese er nu ikke noget jeg spiser ret tit, men jeg kan rigtig godt lide det. Det er jo ike ligefrem en fedtfattig ret. Og gnocchi er vidunderlige.. Ret god kombi... 2 personer eller 4 til forret Ingredienser 500 g gnocchi 2 spsk smør 2 fed finthakket hvidløg 1 spsk hvedemel 2 dl mælk 1 håndfuld revet cheddar ost 1 håndfuld gruyere ost 1 håndfuld parmesan ost salt peber basilikum blade til dekoration Kog gnocchi efter anvisning på pakken og lad den dryppe af. Smelt smørret i en gryde og tilsæt hvidløg. Steg ved svag varme i ca. 30 sekunder. Tilsæt mel og mælk som til en opbagt sauce. Når saucen er jævn tilsat osten og rør til osten er smeltet. Hæld gnocchi i et ildfast fad og fordel saucen over. Bag i ovnen i ca. 25-30 minutter. Lad retten hvile i 5 min minutter inden servering. Dekorer med hakkede basilikumblade.