Tun carpaccio - verdens bedste forret
Tuncarpaccio er nok en af de bedste forretter og en af de letteste... Tunen skal være af topkvalitet og ligesom tunen, der bruges til sushi. Jeg kan anbefale tunen i Clausens Fiskehandel på havnen i Aarhus.
4 pers.
Ingredienser
300 g frisk tun
saft og revet skal af 2 økologiske citroner. Man kan også bruge lime
8 spsk god olivenolie
2 fed hvidløg
1 håndfuld hakket bredbladet persille
salt
friskkværnet sort peber
1 pakke rucola
rigeligt med høvlet parmesan ost ...
Læg tunen i fryseren i 1-2 timer. Pisk en dressing sammen af citronsaft, revet skal, olivenolie, hvidløg, persille, salt og peber. Tunen skæres i meget tynde skiver og fordeles på de 4 tallerkener. Kom en spsk dressing over tunen. Vend resten af dressingen med rucola i en stor skål, og læg lidt af salaten ovenpå tunen. Drys det høvlede parmesan over...
4 pers.
Ingredienser
300 g frisk tun
saft og revet skal af 2 økologiske citroner. Man kan også bruge lime
8 spsk god olivenolie
2 fed hvidløg
1 håndfuld hakket bredbladet persille
salt
friskkværnet sort peber
1 pakke rucola
rigeligt med høvlet parmesan ost ...
Læg tunen i fryseren i 1-2 timer. Pisk en dressing sammen af citronsaft, revet skal, olivenolie, hvidløg, persille, salt og peber. Tunen skæres i meget tynde skiver og fordeles på de 4 tallerkener. Kom en spsk dressing over tunen. Vend resten af dressingen med rucola i en stor skål, og læg lidt af salaten ovenpå tunen. Drys det høvlede parmesan over...
Serves med brød..... Og pas på... Du bliver afhængig...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
SvarSlet