Banankage
Banankage er altid et hit...... Hermed min bedste opskrift.
3 æg
170 g sukker (ca. 2 dl)
3 tsk vanillesukker
125 g hvedemel (ca. 2 dl)
1 tsk bagepulver
100 g smeltet, afkølet smør
3 moset bananer (ca. 3 dl)
200 g overtrækschokolage
Æg, sukker og vanillesukker piskes godt sammen til et luftig masse. Mel og bagepulver blandes sammen og vend det i dejen skiftevis med smørret. Vend de mosede bananer i blandingen. Hel dejen i en smurt form og bag kagen nederst i ovnen.
Bages i ovnen ca. 50 minutter ved 175 grader.
Vend kagen ud på en rist og afkøl. Når kagen er kold smør toppen med smeltet overtrækschokolade.
3 æg
170 g sukker (ca. 2 dl)
3 tsk vanillesukker
125 g hvedemel (ca. 2 dl)
1 tsk bagepulver
100 g smeltet, afkølet smør
3 moset bananer (ca. 3 dl)
200 g overtrækschokolage
Æg, sukker og vanillesukker piskes godt sammen til et luftig masse. Mel og bagepulver blandes sammen og vend det i dejen skiftevis med smørret. Vend de mosede bananer i blandingen. Hel dejen i en smurt form og bag kagen nederst i ovnen.
Bages i ovnen ca. 50 minutter ved 175 grader.
Vend kagen ud på en rist og afkøl. Når kagen er kold smør toppen med smeltet overtrækschokolade.
Kommentarer
Send en kommentar