Ærtepuré
Har du et par skefulde ærter til overs fra aftensmaden eller mangler du en opskrift til de friske ærter fra haven, så prøv at lave en ærtepuré. Smager fantastik til kylling, fisk, steaks, mørbrad, pommes frites, ristet brød og grøntsager. Altså faktisk til alt.
Ingredienser
3 dl ærter
1 håndfuld frisk mynte
salt
peber
3 spsk cremefraise eller måske en sjat fløde
evt. lidt frisk citronsaft
Hvis ærterne er frosne, kog i et par minutter. Ellers blend de friske ærter med mynte, salt og peber. Hæld over i en skål og tilsæt creme fraise eller fløde (alt efter hvad du lige har). Creme fraise giver en lidt syrligere smag, så blandingen behøves måske ikke citronsaft, men smag dig frem.
Dette er en rigtig sommerret, så nu må det godt blive bare lidt varmere..
Husk Stop Spild af Mad
Kommentarer
Send en kommentar