Opslag

Viser opslag fra juni, 2011

Ny farlig hjemmeside...

The Vic Shop i Aarhus har fået online shopping. http://thevic.dk/ Farligt, meget farligt....

Nem og lækker pizzasauce

Billede
Denne pizzasauce har jeg set Jamie Oliver lave i et TV-program, og kunne ikke drømme om at købe en færdig sauce igen. Den er nem, lækker og gør pizzaen meget mere "italiensk" Til 2 pizzaer Ingredienser: Rigeligt med olivenolie 1 hakket løg 2 hvidløg i skiver 1 dåse hakkede eller flåede tomater friske basilikumblade salt peber Svits løg og hvidløg i olivenolien ved middelvarme. Hvidløgene må ikke blive brune. Tilsæt tomaterne og de friske basilikumblad og kog blandingen i ca. 10 minutter ved svag varme. Hæld derefter saucen på i en fin si, og mos blandingen så alt smagen kommer med. Fordel over pizzabundene inden resten af fyldet lægges på.

Pizzaovn

Billede
Denne pizzaovn er mega sej og ønsker mig den meget... Men den er lige dyr nok - Dkr 3.995,00. Det kunne være så hyggligt at lave sin egen pizza siddende i haven, og drikke et glas rødvin, imens man venter på den lækreste pizza.

Hvidvin - Seresin

Billede
Efter vores besøg op Restaurant Miro i Aarhus denne vinter, købte vi 6 flasker hvidvin, som vi var helt vilde med. Desværre, har vi i dag, drukket den sidste flaske. Vinen er af mærket Seresin, 2008 Chardonnay fra New Zealand..  Aner ikke, hvor den ellers kan købes eller om Miro har flere. Jeg vil ikke gøre mig klog på vin, men denne hvidvin har meget smag og er blød. Lageret på egetræsfad. Yderligere er den økologisk. Læs mere på www.seresin.co.nz. Sidste flaske!!

Mexikanske ris

Billede
Prøvede i dag at lave mexikansk ris for først gang, og det var meget vellykket og meget nemt. Målene er sådan lidt på slum... 4 pers. Ingredienser olivenolie til stegning 200 gr basmatiris eller andre lange hvide ris 1 lille fintsnittet løg 1 fintsnittet hvidløg 1 tsk spidskommen 1 dåse hakkede tomater 3 dl hønseboullion 2 hakkede røde chillier salt peber Opvarm rigeligt med olivenolie i en gryde eller sauterpande. Rist risene til de er gyldne. Det er ca. 5 minutter. Tilsæt løg, hvidløg og salt og steg i 2 minutter. Tilsæt derefter de resterende ingredienser og kog efter anvisning på pakken med ris. For basmatiris ca. 12 minutter. Det gør ikke noget, at der slukkes for risen, og den sætter sig... Rør i risene lige før servering.. Totalt mexikansk...

Vores nye kamera..

Billede
John har købt et nyt kamera i denne uge - Olympus XZ-1....  Vi har i weekenden taget en del billeder, og er nu meget glad for kameraet. Det er både nemt, jeg kan vist finde ud af at indstille det nu, og ved overførslen til min Mac kan det ikke gå nemmere... Glæder mig til at tage billeder af min mad og af min have.. Mine pæoner er sprunget ud i weekenden og kaktusserne lever livet i denne skønne sommervarme. Forresten, så har mine tomatillos vist sat et par frugter.. Spændt på om de bliver til noget... Jeg har læst på nettet, at de ikke vil sætte frugter, hvis de er plantet i krukker. Spændende...

Madplan uge 23

Mandag:  Chicken Fajita og guacamole (se guacamole opskrift her på bloggen). Mexi-ris Tirsdag: Rester Onsdag: Kylling med salvie og nye kartofler Torsdag: Marokkansk supper med cous cous Fredag: Indisk ret af skært lammekød og hjemmelavet karrypasta Lørdag: Rester af indisk Søndag: Take Away mad

Tiffany & CO New York

Tjek lige følgende links. De skal lige tjekkes ud på min næste rejse til NY. Der er pt. kun 4 1/2 måned... http://www.tiffany.com/shopping/Item.aspx?fromGrid=1&sku=GRP03736&mcat=&cid=288158&search_params=s+5-p+18-c+288158-r+101287465-x+-n+6-ri+-ni+0-t+-k+ http://www.tiffany.com/shopping/Item.aspx?fromGrid=1&sku=GRP03210&mcat=&cid=288158&search_params=s+5-p+33-c+288158-r+101287465-x+-n+6-ri+-ni+0-t+-k+ Jeg er så glad for nøglehalskæden som jeg fik at John på vores "fælles bryllupsrejse"