Smagsfuld spansk kylling med appelsin
Hola!
Det er nogengange svært at finde på nye retter både til hverdag og til gæster. Her er et rigtig godt forslag, når menuen står på kylling og du er helt på bar bund. Spansk mad er ærlig og rustik mad lige efter min smag. Retten er nem og tilbereder nærmest sig selv i ovnen.
Så start en spansk fest, lad duften brede sig i huset, mens du hører Julio og drøm dig væk til sol og varme.
4 personer
Ingredienser - helst økologiske så vidt muligt.
1 parteret kylling
3 spsk olivenolie
750 g chorizo skåret i 2 cm stykker
1 kg små kartofler skåret i halve
1 pakke brune champignon
2 rødløg skåret i kvarte
1 håndfuld grønne oliven
2 spsk tørrret oregano
1 appelsin
salt
peber
Hæld olivenolien i en bradepande. Vend kyllingen i olien og tilsæt kartofler, chorizo, champignon, rødløg, oliven og oregano. Drys med salt, peber, revet appelsinskal, appelsinsaft og vend igen.
Sæt bradepanden i ovnen ved 220 grader i ca. 1 time. Hæld saften fra bradepanden over kyllingen en 4-5 gange i løbet af tilberedningen.
Server rygende varm med en grøn salat og groft brød.
Kommentarer
Send en kommentar