Aioli
Aioli er en italiensk hvidløgsmayonaise. Aioli bruges typisk som dip til ristet brød. Jeg serverer aiolien til pil-selv-rejer...
Juster mængden af hvidløg efter egen smag, og husk alle ingredienserne skal have stuetemperatur.
Ingredienser
3 past. æggeblommer (stuetemperatur)
3 fed knuste hvidløg
ca. 2,5 dl olivenolie
salt
peber
1/2 tsk citronsaft
frisk hakket estragon
Pisk æggeblommerne sammen med hvidløg. Tilsæt olivenolien i en tynd stråle, mens du pisker.. Brug evt. en stagblender...
Tilsæt til sidst citronsaft, estragon og rør i mayonaisen. Smag til med salt og peber..
Juster mængden af hvidløg efter egen smag, og husk alle ingredienserne skal have stuetemperatur.
Ingredienser
3 past. æggeblommer (stuetemperatur)
3 fed knuste hvidløg
ca. 2,5 dl olivenolie
salt
peber
1/2 tsk citronsaft
frisk hakket estragon
Pisk æggeblommerne sammen med hvidløg. Tilsæt olivenolien i en tynd stråle, mens du pisker.. Brug evt. en stagblender...
Tilsæt til sidst citronsaft, estragon og rør i mayonaisen. Smag til med salt og peber..
Kommentarer
Send en kommentar