Pasta med tapanade af soltørrede tomater
Inspirationen til denne ret kom efter et besøg hos den italienske købmand, Il Mercantino, Mejlgade i Århus. De har så mange italienske specialiteter og butikken er helt klart et besøg værd.
3-4 pers
Ingredienser
500 g pasta (brug Barilla eller De Cecco)
150 g pancetta
1 fed grofthakket hvidløg
1 dl tapanade af soltørrede tomater
revet parmesanost
friskhakket persille
friskhakket basilikum
friskkværnet peber
Kog pastaen som anvist på pakken. Skær pancetta i passende tern og steg på panden med det hakkede hvidløg. Hvidløget skal kun steges med det sidste minut. Når pastaen er kogt al dente hæld vandet fra og bland med tapanaden, pancetta og hvidløg.
Rør godt rundt i pastaen og server rygende varm med hakket persille, basilikum, revet parmesan ost og friskkværnet peber.
Nemt og rigtig lækkert..
3-4 pers
Ingredienser
500 g pasta (brug Barilla eller De Cecco)
150 g pancetta
1 fed grofthakket hvidløg
1 dl tapanade af soltørrede tomater
revet parmesanost
friskhakket persille
friskhakket basilikum
friskkværnet peber
Kog pastaen som anvist på pakken. Skær pancetta i passende tern og steg på panden med det hakkede hvidløg. Hvidløget skal kun steges med det sidste minut. Når pastaen er kogt al dente hæld vandet fra og bland med tapanaden, pancetta og hvidløg.
Rør godt rundt i pastaen og server rygende varm med hakket persille, basilikum, revet parmesan ost og friskkværnet peber.
Nemt og rigtig lækkert..
Kommentarer
Send en kommentar