Pasta med tapanade af soltørrede tomater

Inspirationen til denne ret kom efter et besøg hos den italienske købmand, Il Mercantino, Mejlgade i Århus. De har så mange italienske specialiteter og butikken er helt klart et besøg værd.



3-4 pers
Ingredienser
500 g pasta (brug Barilla eller De Cecco)
150 g pancetta
1 fed grofthakket hvidløg
1 dl tapanade af soltørrede tomater
revet parmesanost
friskhakket persille
friskhakket basilikum
friskkværnet peber

Kog pastaen som anvist på pakken. Skær pancetta i passende tern og steg på panden med det hakkede hvidløg. Hvidløget skal kun steges med det sidste minut. Når pastaen er kogt al dente hæld vandet fra og bland med tapanaden, pancetta og hvidløg.

Rør godt rundt i pastaen og server rygende varm med hakket persille, basilikum, revet parmesan ost og friskkværnet peber.

Nemt og rigtig lækkert..

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret