Sesam nudler med kylling og grøntsager

Sundt med sesam på!

Sesam nudler en en lækker hverdagsret, der både smager fantastisk og er nem at tilberede. Du skal regne med en forberedelsestid på omkring 30 minutter og i den tid får du fornøjelsen af duften fra soya, hvidløg og chili i skøn sammenblanding.

Retten kan også tilberedes uden kød. Det gør ikke retten mindre velsmagende.


Ingredienser til 4 personer - så vidt muligt økologisk
600 g ægnudler
1/4 broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
2 store gulerødder i skiver
1 rød peberfrugt i strimler
2 stk kyllingebryst i tern
kokosolie uden smag
2 finthakket forårsløg
1 håndfuld sesamfrø

1 dl soya sauce
2 spsk rørsukker
3 finthakkede hvidløg
1 dl sesamolie
1 tsk tørret stærk chili

Kog først nudlerne efter anvisning på posen. De skal have et par minutter. Hold derefter nudlerne varme. Steg broccoli, gulerødder og peberfrugt i kokosolien et par minutter og tilsæt kyllingen. Rør til kyllingen er svitset let brug og skru ned for varmen. Mens at kyllingen steger færdig blandes dressingen.

Hæld soyaen i en skål sammen med sukkeret. Rør godt rundt og tilsæt de øvrige ingredienser under omrøring.

Derefter hældes nudlerne i kød- og grøntsagsblandingen og dressingen tilsættes. Rør godt rundt, så dressingen fordeles jævnt. Ved anretning drys forårsløg og sesamfrø over.

Serveres straks.


Kommentarer

Populære indlæg