Hvidvinssangria - perfekt til en sommeraften på terrassen!

Sangriaens "lillesøster", hvidvinssangriaen eller lys sangria, er et frisk pust til sommeraftenen på terrassen. Boblerne og frugtens sødme gør, at de fleste kan lide denne lette sag, og kan stærkt anbefales som velkomstdrink.

Hvidvinen må gerne være en smule sød, hvis champagnen er tør. Den lyse rom gør melonkuglerne særdeles velsmagende, da de trækker alt den god smag til sig, som rommen afgiver.


Ingredienser- 8 personer
1 flaske halvsød hvidvin
1 flaske champagne
2 meloner i forskellige farver
1 granat æble
1-2 dl rom eller Grand Marnier   
mynte

Start med at lave melonkugler af de to meloner (En investering af en melonske er en god idé). Hæld alt den overskydende melonsaft i en stor kande.  Fjern kernerne fra granatæblet og gem kernerne. Hæld den kølige vin og champagne sammen med melonsaften og tilsæt rom. Derefter tilsættes melonkuglerne og kernerne fra granatæblet. Stil på køl i minimum en time.

Serveres superkølig med et par mynteblade som pynt.

For opskriften på den traditionelle sangria med rødvin klik her.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret