Troldgaarden - her er værdierne i orden!

Jeg er pjattet med Troldgaarden, så er det sagt! Troldgaarden er et økologisk landbrug, som har helt sin egen sjæl. Både dyr og mennesker er noget helt specielt og drives af de helt rigtige tanker. Ja, det gør dyrene også, er jeg sikker på. Stedet drives med respekt for dyr, mennesker og vores sårbare natur af livstykket Birgitte Dam Hansen og hendes søn Philip Dam Hansen.


Troldgaarden er bygget omkring år 1900 og beliggende midt mellem Horsens og Aarhus i et smukt område med Tornsbjerg Skov lige i baghaven. Grise, køer, får, høns, gæs og alle de andre dyr lever i, hvad der må være ret tæt på de perfekte omgivelser. Dyrene går under åben himmel med adgang til læ og frisk foder. Slagtning foregår på selve gården, så dyrene udgår den lange og stressfulde tur til slagteriet. Kødet har en høj kvalitet og er også eftertragtet af gourmetrestauranterne i Aarhus som tæller blandt andet Domestic og Hærværk.


Foruden produktion af dyr er Troldgaarden også leveringdygtige i økologiske grøntsager, bær, æbler og frugt. Til at hjælpe bestøvningen af disse har Troldgaarden bier boende. Grøntsager og frugt bliver også solgt til restauranter i og omkring Aarhus. På grund af årstiden er der ikke så mange grøntsagsbilleder, så det bliver et af de søde får.Hvis du gerne selv vil trylle i køkkenet med det lækre kød, så kan du bestille på Troldgaardens hjemmeside.

Det er ikke kun dyr som blive behandlet godt på Troldgaarden. Birgittes mirakelmand Leon er en meget dygtig hypnotisør og akupunktør og har egen klinik på gården. Leon har hjulpet mange med fysiske og psykiske problemer gennem tiderne og med rigtig gode resultater. Med sin alternative indgang til processen og givende væsen har han kureret klienter med blandt andet smerter, allergier, angst og tics. Tjek mere på LevVis hjemmeside. 

Kommentarer