BRUXELLES - TRANSPORT

Til og fra lufthavnen 

Tog
Når jeg skal planlægge en flyrejse benytter jeg mig ofte af Momondo. Det er overskueligt og er nemt at booke igennem. Der er også her, at flyet til Bruxelles er booket. Direkte fra Billund! 

Efter ankomst til Brussels Airport, som er en nydelig lufthavn, er det ret nemt bare at snuppe en taxi til midtbyen, men det koster altså omkring EUR 45,00. Så hvis du vil spare penge og ikke mindst tid - tag toget. Det koster  EUR 8,80 (2017 pris) for en enkeltbillet og billetautomaten findes ved bagagebåndet. Husk - returbiletter er kun hvis det foregår samme dag. For en billet til Bruxelles midtby vælg destinationen Grand Central. 

Når kufferten er fundet så afgår toget fra level -1, altså 2 etager længere ned en ankomsthallen. Det er i samme bygning, og du skal holde lidt til højre, når du forlader bagagehallen.Toget kører ca. 6 gange i timen og Central er andet stop på turen, der tager ca. 15 minutter.

Det er så nemt, så nemt!! 


Metro, sporvogn og bus
Offentlige transportmidler er der mange af i Bruxelles. Tjek muligheder og priser ud her.

Bycykel 
Villo er navnet på bycyklerne i Bruxelles. Trods meget trafik er der mange cykelbaner i byen og et populært transportmiddel. Se raterne her.

Hop On Hop Off
Hvis det er din første gang i Bruxelles er det oplagt at tage en dagstur med "turistbussen". Det giver et godt overblik over byen og afstandene. Der er to ture i Bruxelles. Den blå tur kører nordbpå til Atomium, den anden, den røde, til FN i den sydlige bydel. Prisen for en dagstur er EUR 25,-. Husk på at de sidste ture er midt på eftermiddagen. Altså så du ikke bliver fanget et sted i byen. Se ruterne her.


Kommentarer

 1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 2. This website can live streaming , you can join at my site :
  agen judi online terpercaya
  Prediksi Bola

  Thank you
  agenpialaeropa.net
  gamesonline.ga
  beritasemasaterikini.com

  SvarSlet

Send en kommentar