Watch Out! - nye sejlere på vandet

Pas på derude i de østjyske farvande - John og jeg skal have sejlbåd!

Bådpladsen i Kaløvig, nord for Aarhus, er købt, så nu mangler jeg bare en sejlbåd. Mange tanker er gået gennem hovedet inden jeg sagde, at nu er jeg klar til båd, og specielt til sejlbåd. Min mand, John, har så længe jeg har kendt ham, været helt klar. Jeg er gennem ham, diverse sejlsportsstævner og oplevelser i miljøet overbevist om, at det er det helt rigtige for os. Sommer i Danmarks hyggelige havne og en efterårs-, vinter- eller forårstur til varmere lande. What's not to like?!

Nå, men hvordan skal jeg så gribe det an. Ja, John skal stå for køb af båd og klargøring etc. Jeg skal stå indretning og hygge på båden, og det er lige mig. Jeg har endnu ikke set skyggen af vores båd, men vinglassene er på plads. Jeg har fundet de fedeste "krystalglas" fra Rice, for vin skal serveres i ordentlige glas på min båd!
"Sejlerbogen" er dumpet ind af brevsprækken i dag. Glæder mig til at læse det hele og en anmeldelse kommer senere. Så skal vi deltage i et nagivationskursus og et praktisk sejlkursus til foråret. Det bliver super fedt, og jeg kan næsten ikke vente med at få mit bevis.

Her på bloggen vil jeg skrive meget mere om mine oplevelser omkring køb af båd for første gang, indretning, oplevelser i havnene og så vil jeg, nok fra næste år, slå opskrifter op, som med lethed kan tilberedes på en båd.


Kommentarer

 1. This website can live streaming , you can join at my site :
  agen judi online terpercaya
  Prediksi Bola

  Thank you
  agenpialaeropa.net
  gamesonline.ga
  beritasemasaterikini.com

  SvarSlet

Send en kommentar