Karrykål

Karrykål er en enkel hverdagsret, som er nem kan lave..  Kål er meget sundt, og god for (læs "sætter gang i") maven... Serveres med et godt stykke brød eller måske uden, hvis du vil holde den sunde linje.

Også en rigtig god ret til den rest af hvidkål, som man altid brænder inde med.


Ingredienser - 4 personer
Rapsolie
2 spsk karry
4 spsk soja
500 g hakket oksekød
1 mellemstort hvidkål hakket i 1x1 cm stykker
100 g chorizo
1 bundt forårsløg skåret på langs
salt 
peber

Svits karryen i olien i en stor gryde og brun derefter oksekødet i blandingen. Tilsæt chorizo og lad det simre i et par minutter... Tilsæt derefter hvidkålen og skru ned på lav varme, mens du rører regelmæssigt. Pas på det ikke brænder på..

Skal stå i ca. 30 minutter og 5 minutter inden servering tilsættes forårsløgene.





Kommentarer

Populære indlæg