Egyptiske fladbrød
Denne opskrift er ideel til brug at rester af enten lammekød, oksekød, svinekød eller kylling.
Ca 300 g rester af ovennævnt kød
Revet skal og en smule saft af 1 økologisk citron
1 spsk sumak
1 spsk zahtar
1 tsk tørristede spidskommenfrø
1 tsk paprika
2 letpiskede æg
200 g fintsnittede og gyldenstegte grøntsager (hvad du lige har i køleskabet incl. løg)
salt
peber
6 majs tortilla
olie
mynterblade til pynt
Tænd ovnen på 225 grader... Snit grøntsagerne og sautér...
Skær kødet ud i fine stykker eller stimler og tilsæt citron, sumak, zahtar, de ristede og mortede spidskommenfrø, paprika, æg, grøntsager, salt og peber. Bland ingredienserne, fordel dem i tortilla'erne og fold dem.
Smør et ildfast fad eller lignende med olie, placer i det ildfaste fad og sæt dem i ovnen i ca. 15 minutter..
Server lige fra ovnen med en lækker salat, hummus eller lignende...
Ca 300 g rester af ovennævnt kød
Revet skal og en smule saft af 1 økologisk citron
1 spsk sumak
1 spsk zahtar
1 tsk tørristede spidskommenfrø
1 tsk paprika
2 letpiskede æg
200 g fintsnittede og gyldenstegte grøntsager (hvad du lige har i køleskabet incl. løg)
salt
peber
6 majs tortilla
olie
mynterblade til pynt
Tænd ovnen på 225 grader... Snit grøntsagerne og sautér...
Skær kødet ud i fine stykker eller stimler og tilsæt citron, sumak, zahtar, de ristede og mortede spidskommenfrø, paprika, æg, grøntsager, salt og peber. Bland ingredienserne, fordel dem i tortilla'erne og fold dem.
Smør et ildfast fad eller lignende med olie, placer i det ildfaste fad og sæt dem i ovnen i ca. 15 minutter..
Server lige fra ovnen med en lækker salat, hummus eller lignende...
Kommentarer
Send en kommentar