Egyptiske fladbrød

Denne opskrift er ideel til brug at rester af enten lammekød, oksekød, svinekød eller kylling.



Ca 300 g rester af ovennævnt kød
Revet skal og en smule saft af 1 økologisk citron
1 spsk sumak
1 spsk zahtar
1 tsk tørristede spidskommenfrø
1 tsk paprika
2 letpiskede æg
200 g fintsnittede og gyldenstegte grøntsager (hvad du lige har i køleskabet incl. løg)
salt
peber
6 majs tortilla
olie
mynterblade til pynt

Tænd ovnen på 225 grader... Snit grøntsagerne og sautér...

Skær kødet ud i fine stykker eller stimler og tilsæt citron, sumak, zahtar, de ristede og mortede spidskommenfrø, paprika, æg, grøntsager, salt og peber. Bland ingredienserne, fordel dem i tortilla'erne og fold dem.

Smør et ildfast fad eller lignende med olie, placer i det ildfaste fad og sæt dem i ovnen i ca. 15 minutter..

Server lige fra ovnen med en lækker salat, hummus eller lignende...




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret