Panna cotta med hvid chokolade og lime
Vi er ikke de store dessertspisere, men har i weekend prøvet at lave den italienske panna cotta. Det er nok noget af det nemmeste jeg har tilberedt, og smagen er frisk og meget intens. Panna cottaen skal tilbederes mindste 6 timer før gæsternes ankomst. Så har du også mere tid at tilbringe med dine gæster.
6 pers.
Ingredienser
1/2 l piskefløde
100 g hvid chokolade
saften en 1 1/2 lime
4 blade husblas
Læg de 4 blade husblas i koldt vand til opblødning. Varm fløden i en gryde, og når fløden er ved at nå kogepunket tilsæt limesaft og den hvide chokolade. Rør godt rundt. Når chokoladen er smeltet tilsæt de opblødte husbals. Husk at så meget væske som muligt, skal klemmes ud ad husblassen. Rør rundt til alt husblassen er opløst og lad massen afkøle en smule.
Hæld panna cottaen op i 6 glas og stil til afkøling i køleskabet i ca. 6 timer....
Server kold med revet limeskal.
Velbekomme....
Kommentarer
Send en kommentar