Halloweenspøgelser af marengs
Halloween, en forkortelse fra "All Hallows Eve", er en stor festdag i USA, der ligger vægt på gys og gru med hekse, spøgelser, spindelvæv, edderkopper og meget andet scary stuff. Før i tiden fejrede vi i Danmark ikke det amerikanske halloween, men danskerne har nu taget uhyggen til sig.
Disse spøgelser er ikke til at stå for og det er hyggeligt at servere andet end en slikpose, når der dukker nogen op ved døren.
Ingredienser til ca. 30 spøgelser
5 æggehvider
1 1/2 dl flormelis
1/2 plade smeltet mørk chokolade
Pisk æggehviderne og tilsæt flormelis lidt af gangen. Når hviderne er pisket til en ret fast skum, fyld skummet i en sprøjtepose. Sprøjt hviderne i høje klatter. Det gør ikke så meget, at de ikke alle får samme form. Det er bare charmerende. Rør let med pegefingerne i begge sider og træk 2 arme ud.
Bag i ovnen ved 125 grader i 1 time..
Lave øjne og mund med mørk chokolade..
BUH!!!!!!
Disse spøgelser er ikke til at stå for og det er hyggeligt at servere andet end en slikpose, når der dukker nogen op ved døren.
Ingredienser til ca. 30 spøgelser
5 æggehvider
1 1/2 dl flormelis
1/2 plade smeltet mørk chokolade
Pisk æggehviderne og tilsæt flormelis lidt af gangen. Når hviderne er pisket til en ret fast skum, fyld skummet i en sprøjtepose. Sprøjt hviderne i høje klatter. Det gør ikke så meget, at de ikke alle får samme form. Det er bare charmerende. Rør let med pegefingerne i begge sider og træk 2 arme ud.
Bag i ovnen ved 125 grader i 1 time..
Lave øjne og mund med mørk chokolade..
BUH!!!!!!
Kommentarer
Send en kommentar