Hjemmebagte burgerboller
Nu er det slut med at købe de kedelige og halvtørre burgerboller i det lokale supermarked. Her kommer en meget nem opskrift på skønne burgerboller.
6 - 7 stk.
Ingredienser
40 g gær
3,5 del lunkent vand
1 spsk olivenolie
1 spsk sukker
1 tsk salt
100 g fuldkorns hvedemel
125 g durummel
400 g hvedemel
1 æg
1 håndfuld sesamfrø
Gær, sukker, salt og olivenolie røres i det lunkne vand. Derefter tilsættes de 3 slags mel og ældes godt igennem i røremaskinen og indtil dejen slipper skålen. Stilles til hævning et lunt sted i halv time. Derefter deles de i 6-7 stykker, formes som boller og ligges på bagepladen til efterhævning i ca. 1 time.
Pisk ægget og pensel bollerne. Drys rigeligt med sesamfrø over.
Bages i ovnen i 15-17 min. ved 220 grader.
6 - 7 stk.
Ingredienser
40 g gær
3,5 del lunkent vand
1 spsk olivenolie
1 spsk sukker
1 tsk salt
100 g fuldkorns hvedemel
125 g durummel
400 g hvedemel
1 æg
1 håndfuld sesamfrø
Gær, sukker, salt og olivenolie røres i det lunkne vand. Derefter tilsættes de 3 slags mel og ældes godt igennem i røremaskinen og indtil dejen slipper skålen. Stilles til hævning et lunt sted i halv time. Derefter deles de i 6-7 stykker, formes som boller og ligges på bagepladen til efterhævning i ca. 1 time.
Pisk ægget og pensel bollerne. Drys rigeligt med sesamfrø over.
Bages i ovnen i 15-17 min. ved 220 grader.
Kommentarer
Send en kommentar