Mexikansk relish af rødløg
Denne relish er en fantastik "side dish" og har en helt speciel pink farve. Smager sindsygt godt og er meget dekorativ. Opskriften stammer fra Yucatán regionen i Mexico. Den bidrager med en syrlig og stærk smag. Er god som tilbehør til diverse kødretter.
Ingredienser:
2 store rødløg
saften af 1 appelsin
saft af 2 lime
1 habanero chili eller en chili i den styrke du foretrækker
salt
peber
Dæk løgene med kogende vand i 10 minutter. Si løgene og tilsæt saften af appelsin, saften af lime og den hakkede chili. Krydder med salt og peber. Lad blandingen marinere i køleskabet i et par timer.
Drys evt. med frisk koriander lige inden servering.
Kan holde sig et par dage i køleskabet.
Ingredienser:
2 store rødløg
saften af 1 appelsin
saft af 2 lime
1 habanero chili eller en chili i den styrke du foretrækker
salt
peber
Dæk løgene med kogende vand i 10 minutter. Si løgene og tilsæt saften af appelsin, saften af lime og den hakkede chili. Krydder med salt og peber. Lad blandingen marinere i køleskabet i et par timer.
Drys evt. med frisk koriander lige inden servering.
Kan holde sig et par dage i køleskabet.
Kommentarer
Send en kommentar