Mexikansk relish af rødløg

Denne relish er en fantastik "side dish" og har en helt speciel pink farve. Smager sindsygt godt og er meget dekorativ. Opskriften stammer fra Yucatán regionen i Mexico. Den bidrager med en syrlig og stærk smag. Er god som tilbehør til diverse kødretter.


Ingredienser:
2 store rødløg
saften af 1 appelsin
saft af 2 lime
1 habanero chili eller en chili i den styrke du foretrækker
salt
peber

Dæk løgene med kogende vand i 10 minutter. Si løgene og tilsæt saften af appelsin, saften af lime og den hakkede chili. Krydder med salt og peber. Lad blandingen marinere i køleskabet i et par timer.

Drys evt. med frisk koriander lige inden servering.

Kan holde sig et par dage i køleskabet.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret