Minestronesuppe med hjemmelavet pesto
Minestronesuppe er en skøn grøntsagssuppe, og som smager fantastisk tilsat frisklavet pesto. Denne ret giver også stor mulighed for at bruge dine rester af grøntsager i køleskabet.
Det giver så lige det ekstra at tilsætte hjemmelavet pesto lige inden du starter med at spise.
Brug så mange økologiske grøntsager som muligt.
Det giver så lige det ekstra at tilsætte hjemmelavet pesto lige inden du starter med at spise.
Brug så mange økologiske grøntsager som muligt.
4 pers.
Ingredienser
150 g bønner f. eks. af typen borlotti - skal iblødsættes ca. 12 timer og forkoges
3 spsk olivenolie
1 stort løg grofthakket
2 stængler bladselleri skåret i skiver
1 stor grofthakket gulerod
1 gul peber
2 fed finthakket hvidløg
100 g pancetta i små tern
2 spsk tomatpuré
1 l hønsebouillon
1 dåse hakkede tomater
100 g bælgede ærter
1 håndfuld spinat
1 håndfuld bredbladet persille
salt
peber
Hvis du ikke har alle grøntsagerne, så skift dem bare ud, med dem du har af rester.
Varm olivenolien i en stor gryde ved jævn varme. Tilsæt løg, bladselleri, gulerod, bladselleri, gul peber og svits et par minutter. Tilsæt pancetta, hvidløg og tomatpuré. Bønnerne kommes i sammen med bouillon, hakkede tomater, ærter, spinat, persille og lad suppen koge i 30 minutter.
Smag til med salt og friskkværnet peber. Serveres varm og med en skefuld pesto per person.
Drys evt. en smule revet parmesanost over.
Kommentarer
Send en kommentar