Spinat og mandelboller

Med inspiration fra Sigfreds Kaffebar's lækre spinatboller hermed min opskrift. Boller smager skønt lune og med smør på, men er også gode til en sandwich.


Ca. 15 stk
Ingredienser / brug økologisk så vidt muligt
1/2 l vand
250 g spinat - foretrækker frosset
1/2 pakke gær
1 spsk salt
100 g mandler
200 g havregryn
600 g hvede- eller speltmel 

Tilsæt gær og salt til vandet og rør til gæren er opløst. Blend spinaten og tilsæt. Derefter tilsættes resten af ingredienserne. Juster mængden af mel, da der også er vand i spinaten. Ælt til en fast dej (skal være en smule klistret). Stil til hævning i et par timer. 


Form bollerne og lad dem efterhæve i ca. 1 time. Pensles evt. med æg eller vand.


Bag bollerne i ca. 25 minutter ved 220 g - afhængig af din ovn.

Velbekomme!



Kommentarer

Populære indlæg