Ttzatziki


Tzatziki er en græsk opfindelse, men smager godt til mange flere retter en bare de græske. Også bare som tilbehør til friskbagt brød. Det er sundt og smagsfuldt. 


Ingredienser:
1 liter yoghurt
1 agurk
1 tsk salt
3 fed hvidløg

Først skal yoghurten drænes for vand. Jeg hælder yoghurten op i kaffefiltre, som stilles i en si. Derefter halveres agurken og kernerne fjernes. Riv agurken i tynde skiver og bland med saltet. Opbevares køligt i 1 time. Derefter hældes vandet fra agurkerne og de vrides, så så meget vand som muligt hældes fra.

Bland agurkerne i yoghurten, tilsæt agurkerne og presset hvidløg. Smages evt. til med salt.

Nemt og lækkert...


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret