Food Festival Aarhus 2014
Igen i år var jeg så heldig at arbejde frivillig for Forbrugerrådet TÆNK. Denne gang skulle vi tale om det at spise lokale råvarer, og få folk til at tænke over, hvor deres mad kommer fra. #spislokalt
Festivalen slog rekord med 30.000 besøgende i løbet af hele weekenden. Vejret udartede sig fra den bedste side, specielt lørdag, og der var kø for at deltage i TÆNK's workshop.
Efter min tjans var jeg så forbi Stop Spild Af Mad, og kunne lige være med til det sidste af debatten. Det er altid spændende at høre de forskellige synspunkter, og mærke hvem der virkelig brænder for det. #stopspildafmad
Så var der tid til afslapning. John og jeg slog os ned på en pallebænk, drak fadøl, spiste friske fiskefrikadeller og blæksprutter, mens vi kunne kigge ud over Tangkrogen.
Skøn dag!!
Glæder mig allerede til næste år.
Kommentarer
Send en kommentar