Restauranter i New York - inspiration

Altid går jeg med en længsel efter at kommer tilbage til New York. Her er links til nogle rigtig gode restauranter, som jeg drømmer om at prøve. Restautanterne er delt op efter områder på Manhattan.

Listen opdateres løbende! Og tips modtages gerne.


Chelsea - Meatpacking District
Morimoto - japansk $$$$
Perfekt placeret i forbindelse med Chelsea Market ligger Restaurant Morimoto.  Så hvis du har pengepungen i orden eller har sparet sammen over længere tid, så er dette stedet at prøve. I en speciel minimalistiske stil dannes rammerne for fantastisk japansk fusions mad som også tilbyder en Raw Bar. Stedet er meget besøgt og der anbefales at reservere bord. 

Colicchio & Sons - amerikansk $$$$
I skyggen af High Line tilbyder chefkokken Tom Colicchio "farm to table" retter. Restautanten har vundet en del priser og Zagat.com har Collicchio & Sons som en af de bedste restauranter i NYC i nærheden af Whitney Museum. Perfekt sted af starte med en brunch inden en tur på High Line.

Cafeteria - amerikansk $$
Klassisk amerikansk, som jo så er en blanding af amerikansk, spansk, italiensk og mexikansk. Det vil sige, det bedste af det bedste. Top moderne restaurant holdt i en sort og hvid stil, hvor farverne kommer fra maden og det flatterende cocktailkort.


Chinatown 
Nice Green Bo - kinesisk $
Billig kinesisk mad i restauranten godt placeret i centrum af Chinatown mellem Elisabeth og Mott street. Stedet er kendt for deres soup dumplings. B.Y.O.B (bring your own booze) konceptet.

Peking Duck House - kinesiske $$
Her er specialiteten selvfølgelig Peking And som, efter sigende, er perfekt tilberedt af Chef Wu. Retten har han tilberedt siden han var 16 år, så der ligger en god gang øvelse bag. Stedet har mange stamkunder der i blandt Ed Koch.

Vegetarian Dim Sum House - kinesisk $
Vegetarisk restautant med mere en 200 retter at vælge imellem. Så er må være noget for alle. Populært sted for vegetarer, hippier, lokale og forvildede turister.


East Village
Artichoke - italiensk $
Der kan være en lang kø foran denne populære italienske restautant. Alle venter på den berømte sicilianske artiskok og krabbe pizza. Artichoke har også restauranter i Chelsea og Greenwich Village.

Awash - etiopisk $$
Siden 1995 har restauranten serveret autentisk etiopisk mad som spises hands-on (med fingerne) og der serveres originalt injera brød til at suge resten af den smagsfulde sauce. Interessant - hvis der søges en speciel oplevelse.

The Mermaid Inn - seafood $$
Med inspiration fra New England serveres dagens fangst. Over sommeren serveres der Maryland Blue Crabs med søde kartofler.

Paprika - italiensk $$
På det sjove og hippieagtige St. Mark Place findes denne italienske restaurant med tilhørende vinbar og hvor lokal kunst udstilles. Specialiteten er hjemmelavet pasta og retter fra det nordlige italien.


Flariton * Gramercy * Union Square
Blue Smoke - amerikansk sydstats $$
Stedet er kendt for de slow-smoked ribs og deres fiskeretter. Dertil serveres cocktails, amerikanske øl, vin og whisky. Alt forgår i en afslappet atmosfære.

Gramercy Tavern - amerikansk $$$$
Restautanten er en kendt for sin fine amerikanske cuisine og navnet forekommer i flere amerikanske serier og film. Råvarerne kommer fra lokale producenter og serveres som elegante og rustikke retter.

Kailash Parbat - indisk $
International kæde som oprindelig er fra Mumbai i Indien og har serveret vegetariske retter siden 1950'erne. Efter sigende skulle deres dal være helt speciel god.


Garment District
Clyde Frazier's Wine and Dine - amerikansk $$
Sportsbar specielt for Knicks fans og en hyldes til Clyde Frazier, en tidligere NBA stjerne. Maden er en blanding af sydstatskøkkenet blandet med det mexikanske køkken i rigtig Cajun stil. Super lækkert.

David Burke Fabrick - amerikansk $$$
Ny restaurant som åbnede i 2014. Stedet ligger op til, at der bestilles mange små retter, som skal deles i selskabet. Slut af med en dessert eller en cocktail på deres patio.

Stella 34 Trattoria - amerikansk $$
I forbindelse med Macy's på Herald Square ligger denne autentiske italienske restaurant. Så hvis sulten melder sig under en shopping tur, så nyd maden og giv fødderne en pause med udsigt til Empire State Building. Hvis der ikke er tid til at slappe af tilbyder restauranten også take-away.


Greenwich * West Village
Buvette - fransk $$$
Ved Bleecker Street finder du denne hyggelige restaurant indrettet som det var i Frankrig. Der serveres alt lige fra morgenmad til aftensmad. Ingredienserne er primært lokale og vinen selvfølgelig fransk.

The Cornelia Street Café - amerikansk bistro $$
Denne restaurant er en kombination mellem en bistro og et spillested. Med over 700 forestillinger per år, kommer man ikke til at kede sig under middagen. Restauranten har eksisteret siden 1977 og er enormt populært. God ide at bestille bord "for dinner only".

Sevilla Restaurant and Bar - spansk $$
Rigtig spansk familierestaurant som har eksisteret siden 1941. Kendt for sine retter med kalvekød, fisk og selvfølgelig paella. Romantisk sted som fører tankerne mod Spanien.


Little Italy
Brinkley's Pub & Kitchen - britisk $$
Her er en rigtig gastropub hvor der serveres en god omgang engelsk mad der i blandt fish sticks og pudding. Så nyd en uformel eftermiddag med fodbold i fjernsynet.

Da Nico - italiensk $$
Med inspiration fra de nordlige italien serveres ægte italienske specialiteter på Mulberry Street mellem Grand og Broome St. Ifølge restauranten selv "The Best Coal Brick Oven Pizza”
Så det skal prøves.

La Esquina - latin amerikansk / mexikansk $
Her får du noget af de bedste mexikanske mad i New York og til billige penge. Stedet skulle minde om et cafeteria, men lad dig ikke snyde. Ifølge Gotham Magazine "...the best margaritas in town." Kommentarer

Populære indlæg