Grillet laks med sprødt mandellåg

Her er opskriften på en af mine favoritter med laks. Og så er den super sund. Både laks og mandler indeholder de sunde fedtstoffer, som er godt for både krop og sjæl. Tilberedningstiden er ca. 25 minutter, så laksen er perfekt til en hverdagsaften, hvor tiden er knap.


Ingredienser - økologisk så vidt muligt
1 stort og flot stykke laks
4 spsk. flydende honning eller sød chilisauce
1 stor håndfuld hakkede mandler
salt
friskkværnet peber

Smør laksen ind i honning/chilisauce og placer i et ildfast fad. Krydr med salt og peber. De hakkede mandler drysses over og så skal laksen i ovnen. Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter. Måske længere, hvis laksestykket er stort.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret