Bananmuffins


Prøv lige.....





Bananmuffins - 12 stk
200 g blendede hasselnødder
250 g hvedemel
1 spsk. bagepulver
1/2 tsk. salt
120 g. blødt smør
200 g. brun farin el. palmesukker
2 æg
1 1/2 tsk vanillesukker
4 mosede modne bananer
kokosmel til dekoration

Hasselnødderne blendes. Bland mel, bagepulver og salt i en skål. Rør smør, sukker og vanilje sammen med håndpisker eller i en røremaskine – blandingen skal være jævn. Rør et æg i blandingen ad gangen og tilføj de mosede bananer. Bland melblandingen sammen med bananmassen og hasselnødderne og rør til det er en let dej. Rør ikke i for lang tid. Tilsæt nødderne og bland det let. Drys med kokosmel.

Fyld dejen i muffinsformene og bag ved 190 grader 20 – 25 minutter.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret