Kig med ind i Westbergs Verden. På denne blog deler jeg mine bedste opskrifter, tips fra mine rejser, noter omkring hus, have, båd, og hvad jeg ellers lige falder over.
Sjove billeder fra Samsø
Hent link
Facebook
X
Pinterest
Mail
Andre apps
-
På vores tur til Samsø besøgte John og jeg igen Besser Rev.. Gåturen er helt specielt og tager 2-3 timer... Vi samlede "køer" og tog billeder af sjove sten..
Hvert evig eneste år, ved ændring til sommer eller vintertid, har jeg problemer med at indstille uret på mit SMEG komfur. Jeg både googler og You-Tuber, men det er ikke lige instruktionerne til mit komfur, der dukker op. Derfor har jeg nu lavet en You-Tube video, dog på engelsk, der viser, hvor nemt det er, og hvor hurtigt det kan gøres. Så må vi håbe, at jeg til foråret husker, at den er lavet. http://youtu.be/m9NSdjOZ2Ro Husk på dette er søndag morgen, og jeg har ikke fået ret meget kaffe endnu.
Hola! Det er nogengange svært at finde på nye retter både til hverdag og til gæster. Her er et rigtig godt forslag, når menuen står på kylling og du er helt på bar bund. Spansk mad er ærlig og rustik mad lige efter min smag. Retten er nem og tilbereder nærmest sig selv i ovnen. Så start en spansk fest, lad duften brede sig i huset, mens du hører Julio og drøm dig væk til sol og varme. 4 personer Ingredienser - helst økologiske så vidt muligt. 1 parteret kylling 3 spsk olivenolie 750 g chorizo skåret i 2 cm stykker 1 kg små kartofler skåret i halve 1 pakke brune champignon 2 rødløg skåret i kvarte 1 håndfuld grønne oliven 2 spsk tørrret oregano 1 appelsin salt peber Hæld olivenolien i en bradepande. Vend kyllingen i olien og tilsæt kartofler, chorizo, champignon, rødløg, oliven og oregano. Drys med salt, peber, revet appelsinskal, appelsinsaft og vend igen. Sæt bradepanden i ovnen ved 220 grader i ca. 1 time. H...
Tuncarpaccio er nok en af de bedste forretter og en af de letteste... Tunen skal være af topkvalitet og ligesom tunen, der bruges til sushi. Jeg kan anbefale tunen i Clausens Fiskehandel på havnen i Aarhus. 4 pers. Ingredienser 300 g frisk tun saft og revet skal af 2 økologiske citroner. Man kan også bruge lime 8 spsk god olivenolie 2 fed hvidløg 1 håndfuld hakket bredbladet persille salt friskkværnet sort peber 1 pakke rucola rigeligt med høvlet parmesan ost ... Læg tunen i fryseren i 1-2 timer. Pisk en dressing sammen af citronsaft, revet skal, olivenolie, hvidløg, persille, salt og peber. Tunen skæres i meget tynde skiver og fordeles på de 4 tallerkener. Kom en spsk dressing over tunen. Vend resten af dressingen med rucola i en stor skål, og læg lidt af salaten ovenpå tunen. Drys det høvlede parmesan over... Serves med brød..... Og pas på... Du bliver afhængig...
Kommentarer
Send en kommentar