Cous cous med pistacienødder, mandler og pinjekerner

Denne opskrift har jeg selv "strikket" sammen, men inspirationen blev grundlagt på et madkursus.

Ingredienser - 4 pers.
300 g couscous
300 ml kogende vand med hønsebouillon
1/4 dl olivenolie
50 gr ristede mandler
80 gr afskallede pistacienødder
45 g ristede pinjekerner
1 håndfuld friskhakket mynte
saften af 1 citron
salt 
peber

Kom couscous i en gryde med det kogende vand med hønsebouillon og lad det stå i 5 min. til vandet er absorbert. Tilsæt olivenolie, rør godt og lad det afkøle. Tilsæt mandler, pinjekerner, pistacienødder, citronsaft, mynte og smag til med salt og peber.

Velbekomme...

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret