Hvor er vi på vej hen?

Respekt... 

Igennem en del år har det undret mig, hvor respekten for andre mennesker, fælles ting og ikke mindst andres ting er blevet af... Alle skal bare have og have, og ikke give noget igen. Denne indadvendte focus viser sig nu, at vi er på vej væk fra... Gudskelov bevæger vi os mod tillid og troværdighed..

MODE:
Kvalitet frem for kvantitet..  Vi vil ikke længere smide væk, men få vores tøj repareret eller få vores "pæne" tøj syet hos en skrædder.

MAKE -UP:
Den overdrevne make up forsvinder, men en god foundation er et must... Af mærker vender vi tilbage til de gode gamle som Chanel.. De har også bare de fedeste farver... (Og deres neglelak holder bare længere)..

MAD:
Vores madvarer skal være troværdige og opdrættet / dyrket med respekt.. Og det skal helst være dansk.. Hvis økologiske danske agurker ikke er at finde, køb en ikke økologisk dansk agurk.. Vi vil helst ikke have de sprøjtede som holder i måneder..Vi vil have trygheder og ægtheden tilbage. Vores mad skal smage af noget og vores samvittighed skal være i orden.. Så hellere spise mindre og ikke smide mad ud... Råd: lave en ugentlig madplan, og du spare penge...

Tænk på dig selv, og husk at du ikke kan nå alt, du gerne vil. Det gælder om at være tro mod dit indre...


Kommentarer