STOP SPILD AF MAD
Det er med stor interesse, at jeg følger Selena Juul's blog på JP.... Hun har virkelig fat i den lange ende... Lige nu kører debatten på, om det er ok at ødelægge frisk mad i reklamer... Burde tendensen ikke være det omvendte, og at vi alle bør tænke os om en ekstra gang angående vores overforbrug af mad...
Jeg har undret mig over, der i reklamerne stilles spørgsmålstegn ved om frisk mad, er godt nok til os forbrugere...
http://blogs.jp.dk/stopmadspild/2012
Tænk dig om en ekstra gang inden du kasserer mad..... Du kan måske bruge den sidste gulerod i den næste ret... Hvis guleroden er ved at være lidt blød, læg den i et glas koldt vand med en isterning.. Vent 10 minutter, og gulerodden er sprød igen, og klar til brug....
Jeg har undret mig over, der i reklamerne stilles spørgsmålstegn ved om frisk mad, er godt nok til os forbrugere...
http://blogs.jp.dk/stopmadspild/2012
Tænk dig om en ekstra gang inden du kasserer mad..... Du kan måske bruge den sidste gulerod i den næste ret... Hvis guleroden er ved at være lidt blød, læg den i et glas koldt vand med en isterning.. Vent 10 minutter, og gulerodden er sprød igen, og klar til brug....
De fleste grøntsager kan bruges i en gryderet eller blendes og tilsættes frikadellekødet.. En rest af hvidkål kan bruges til stuvet hvidkål, en særdeles undervurderet ret, som vi får for sjældent...
Åååh Tak tak hvor er du sød :-)
SvarSletOg ja - enig - der er ingen brund til at kassere god mad. En slatten gulerod kan genoplives ved at stå i et glas vand. Lidt kedelige grøntsager kan komme i en gryderet. Men kan gøre SÅ meget (hvilket du også gør, og det skal du have ros for!).
KH
Selina