Hjemmelavet creolekrydderi

Det er ikke i alle dagligvarebutikker man kan købe en creole / cajun krydderiblanding, og jeg anbefaler også at lave den selv. Det er nemt, og det får f.eks din jambalaya til at smage meget mere autentisk.. Eller brug blandingen som barbecuekrydderi til din grillede kylling, steak eller hjemmelavede pommes frites.



Jeg brugte denne krydderiblanding til en "Gumbo-laya". Se opskrift her op bloggen....

Ingredienser
5 tsk røget paprika
4 tsk groft salt
4 tsk hvidløgspulver
4 tsk løgpulver
1 tsk stødt peber
1 tsk cayennepeber
2 tsk tørret oregano
2 tsk tørret timian

Alle krydderierne blendes sammen eller kværnes i en morter til en fin ensartet blanding

Creole krydderiblandinger kan vist også købes i Chas E, Ryesgade, Århus.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret