Kartoffelsuppe med ristet chorizo

Skøn vinterret...



4 personer
Ingredienser
1 hakket løg
1 spsk smør
500 g kartofler i store tern
3 jordskokker i store tern
2 porrer i skiver (gem den grønne del til pynt)
1 l hønse- eller grøntsagsfond
1 dl hvidvin
1/4 l fløde
1/2 stegt chorizo i tern
salt
peber

Svits løg, kartofler, jordskokker og porrer i smør i ca. 2 minutter. Tilsæt derefter fond, hvidvin og kog til grøntsagerne er møre. Blend suppen, tilsæt fløde og smag til med salt og peber.

Steg chorizoternene på panden til de er sprøde. Gem den overskydende olie til dekoration af retten.

Server suppen rygende varm og dekorer med fintsnittede porrer, chorizo og dråber af chorizolien.

Hvis du ønsker suppen lidt stærkere, kan du med fordel tilsætte et par dråber tabasco...


Velbekomme.....






Kommentarer

Populære indlæg