Tomatsuppe (Svigermors)

I søndags fik vi den lækreste tomatsuppe hos min svigermor, og her kommer opskriften. Jeg har pyntet en lille smule på retten, ved selv at tilsætte Gastrik.



4 pers.
Ingredienser
750 g solmodne tomater skåret i mindre stykker
1 hakket løg
1 rød peberfrugt snittet i mindre stykker
1 spsk olivenolie
1 fed presset hvidløg
2 tsk paprika
8 dl bouillon
salt
frisk kværnet peber
evt er blop Gastrik
creme fraise

Gremolata
1 håndfuld bredbladet persille
1 fed presset hvidløg
1 økologisk citron

Varm olien i en gryde og svits løg, peberfrugt og tomater sammen i et par minutter eller til tomater og løg er møre. Tilsæt presset hvidløg, paprika og bouillon og lad det simre i ca. 10 minutter. Blend suppen og smag til med salt, peber og evt. Gastrik.

Skyld persillen og tør den. Hak persillen og bland med presset hvidløg, citronskal og evt. en smule citronsaft.

Server suppen rygende varm drysset med gremolata og en smule creme fraise.






Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret