Hilo - Big Island

Flyveturen fra Hoholulu til Hilo tog ca. 45 minutter, og udsigten var betagende. Selv om forventningerne har været store, så er dette mere end jeg i min vildeste fantasi kunne drømme om.


Og så lige udsigten fra vores beach house, som vi havde lejet i 5 dage. Huset er lige over for Black Sand Beach, Hilo. Og her var de skønneste vilde havskildpadder, som vi snorklede sammen med. Vi kom så tæt på. Ca. en halv meter. Once in a life time. Værtsparet var så søde og bød os velkomne med blomster, papaya og lokal kaffe. 


Huset havde vi lejet gennem www.airbnb.com og alt har virket helt upåklageligt.


Hvis man bliver træt af selv at lave mad, kan jeg stærkt anbefale denne thai restaurant, der ligger for enden af vejen. Portionerne er store og smager virkelig godt.


www.sombats.com 

Restauranten Pineapples i Hilo er et besøg værd. Lokale retter og gode drinks. Et meget populært sted, så kom i god til eller reserver et bord - http://pineappleshilo.com
Og gode Mai Tai's

Til sidst vil jeg gerne minde jer om, at Hilo er den mest regnfuld by i hele USA. Så forvent dage med meget regn, og bestil altid bord indenfor. Det er ikke ens betydende med at der er vinduer.

Kommentarer