Tiramisu mousse - nemt og lækkert!

En god gang klassisk tiramisu er altid en vinder, hvis det står til mig. Men der er få som ikke bryder sig om den lidt vandede konsistens af lady fingers, der er lagt i blød. Så det skal dog ikke holde dig fra, at lave en skøn dessert med den pragtfulde tiramisusmag af kaffe, vanilje og chokolade. Denne tiramisu mousse er til og med meget nem at tilberede og kan laves flere timer i forvejen.


4 portioner
Ingredienser - og helst økologisk så vidt muligt
250 g marscarpone
1 dl flormelis
1/8 piskefløde
2 spsk stærk kaffe
2 tsk vaniljeekstrakt
4 spsk kakaopulver
1/4 plade mørk chokolade

Bryg en god stærk kop kaffe og hæld de 2 spsk i et glas. Lad kaffen køle af. Pisk fløden til flødeskum og stil i køleskabet. Hæld marscarpone i en skål sammen med flormelis og pisk det sammen ved hjælp af en håndmixer. Tilsæt vaniljeekstrakt og kaffe og pisk igen til en jævn masse. Tag flødeskummet ud af kølskabet og vend forsigtigt i marscarponecremen med en dejskraber.

Fordel i 4 glas med lag skiftervis af marscarponecreme og kokaopulver. På toppen dekorer med revet mørk chokolade.

Velbekomme!

Kommentarer

Populære indlæg