Endelig med sejlbåd - eftersøgningen er stoppet!

Efter ca. 3 ugers søgen er vores nye båd nu "kommet i havn". Båden er godt nok ikke hentet endnu, men den er vores. Det har været noget af en rutsjetur at kigge på båd. Vi har kigget på sejlbåde, der på billederne så velholdte ud, men virkeligheden var noget helt andet. Ret så skuffende efter flere timers køreture, men vi lærte en del undervejs. Forstår stadig ikke, hvorfor nogle sælgere ikke gør rent og rydder op inden en fremvisning. Og lad dog vær med lige at snuppe en cigaret, så alt lugter fælt.

Nå, men vores båd er heldigvis velholdt og jeg glæder mig så meget til at lære hende at kende, både med hensyn til sejlegenskaber og ikke mindst gøre den til vores indretningsmæssigt. Modellen er en Albin Scampi 30 fra 1979, så hun er en gammel dame, der trænger til en kærlig hånd og lidt knofedt. Men hun bliver SÅ hyggelig, når vi kommer i gang. Der skal nu googles på vedlighold af træværk, rengøring og bæredygtighed.


Og så er det i gang igen med at købe diverse tilbehør. Indretningen startede allerede på vej hjem i bilen efter at have givet håndslag på købet. Jeg har allerede en mappe på Pinterest, som jeg bruger til at gemme min inspiration. Nu er det virkelighed og Visakortet kan se frem til hård kuling!

Forresten, navnet er fundet. Hun skal hedde KAILUA - opkaldt efter en af de fedeste stande på Hawaii. 


Kommentarer

 1. This website can live streaming , you can join at my site :
  agen judi online terpercaya
  Prediksi Bola

  Thank you
  agenpialaeropa.net
  gamesonline.ga
  beritasemasaterikini.com

  SvarSlet

Send en kommentar