Barcelona

Denne by har rigtig, rigtig meget at byde på. Jeg har nu været i Barcelona 2 gange og mangler stadig at se og opleve meget af byen. Sidste gang jeg var der, var i 1½ dag. Lige lidt nok tid, vi havde, men vi shoppede da en del..

Begge gange både jeg på Confortel Almirante. Dette hotel ligger i det gotiske kvarter og er ganske udemærket. Det rigtige gode er, at du kan gå fra busstationen (hvor du ankommer med busselskabet som kører tilpasset Ryanairs flyankomster og -afgange). Når du bor på dette hotel, er det i gåafstand til de fede kvarterer El Born, L'Eixample og ikke mindst kort afstand til Ramblaen.

Link til hotellet:
http://www.confortelhoteles.com/en/hotel-almirante-barcelona/

Rambla'en
Både dag og aften er det en stor oplevelse at opholde sig på Rambla'en. Den er fyldt med stemning, vidt forskellige mennesker, farver og gode gadeartister.. Nogle af de bedste jeg har set. Priserne er helt overskruet, men køb en sangria og læn dig tilbage... Det er afslapning. Når du nu er på Rambla'en så SKAL du gå på markedet La Boqueria. Markedet med krydderier, fisk, grøntsager og frugt er placeret i den smukkeste støbejernshal fra 1840. Der er også små spisesteder med tapas. Der er en charmerende stemning i hallen.
http://www.boqueria.info/index.php?lang=en


Det gotiske kvarter.
I området omkring hotellet kan jeg anbefale følgende:
Rosa Negro - let mexikansk mad, og rigtig gode drinks. Prøve deres Mojitos.
http://rosanegrabcn.com/

Cuines Santa Catarina - restaurant omkring et helt fantastisk og flot indendørs marked, hvor man bare vil købe alt.... Bare vi havde sådan et marked i Aarhus.. I restauranten er der også en Sushibar og take away, men jeg vil anbefale at få et bord, og bestille tapas eller deres thai kylling i karry... Til dessert SKAL du vælge bærlasagnen. Den glemmer jeg aldrig. Den stemning du får med i restauranten finde ikke andre steder, jeg har været
http://www.cuinessantacaterina.com/

Café d'estiu. Denne café ligger i en meget hyggelig og rolig baggård.
http://www.cafedestiu.com/

Taller de Tapas. Meget besøgt tapassted, så kom i god tid eller bestil et bord.
http://www.tallerdetapas.com/

El Born
Basilica Santa Marie del Mar - catalansk gotisk, med de raffinerede søjler, der bærer de 3 kirkerum. Læs Ken Follet - Havets katedral inden.. Så for du en rigtig god historie med.


Mere om Barcelona opdateres snarest!

Kommentarer

 1. Ja Barcelona er et besøg værd.
  Du har ikke nævnt Gaudis ufuldendte kirke. Den er også et must see.
  Og så er det jo sjovt at man kan tage rulletrapper UDENFOR. Det morede vi os meget over, da vi skulle op til Park Güell.

  Bedste Barcelona tip i øvrigt: Spring den lange lange kø over ved Gaudis kirker ved at bestille din billet online. Så slipper du for at stille dig bagerst i køen af svendende mennesker der venter timevis for at købe billet i billetlugen - og du kan gå stort set direkte ind.
  /Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Line,

   Mange tak for dine input og kommentarer.

   Mvh
   Karen

   Slet

Send en kommentar

Populære indlæg