Opskrift - Kofta / indiske kødboller

Som lovet, naboer, hermed opskriften på en meget velsmagende og nem indisk ret.



4 pers.
Koftaer
600 gr hakket lammekød
3 tsk friskrevet ingefær
3 fed hvidløg
2 tsk stødt kanel
½ tsk spidskommen
1 håndfuld friskhakket koriander / gem en smule til pynt
salt
peber

Sauce
olie
1 finthakket løg
3 tsk stærk karry pasta
1 dåse flåede tomater
1 dåse kokosmælk
1 del koncentreret kyllingefond

Koftaer
Alle ingredienserne kommes i en skål og blades godt. Rul små kugler af farsen og stil til køling i 1 time. Steg derefter, i olie, i portioner til kuglerne er let brunede. Stil dem til side.

Sauce
Kom igen olie op panden, tilsæt løgene, og steg de er gyldne, ca. 3-4 minutter. Tilæt karrypasta og steg i 1 minut. Tilsæt dåsetomater, kokosmælk og fond. Kog ved svag varme i 10 minutter uden låg. Tilsæt koftaerne og kog i yderligere 10 minutter.

Drys med friskhakket koriander og server med naanbrød, couscous eller basmatiris. Lav en dressing af yogurt, hakket mynte, salt og peber... Det virker.

Velbekomme....

Kommentarer

  1. Hej, hvilken karrypasta bruger du?

    SvarSlet
    Svar
    1. Beklager det sene svar. Bruger denne
      http://karen-westberg.blogspot.com/2011/08/rogan-josh-pasta-til-indisk-mad.html

      Slet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret