Opskrift - Kofta / indiske kødboller

Som lovet, naboer, hermed opskriften på en meget velsmagende og nem indisk ret.



4 pers.
Koftaer
600 gr hakket lammekød
3 tsk friskrevet ingefær
3 fed hvidløg
2 tsk stødt kanel
½ tsk spidskommen
1 håndfuld friskhakket koriander / gem en smule til pynt
salt
peber

Sauce
olie
1 finthakket løg
3 tsk stærk karry pasta
1 dåse flåede tomater
1 dåse kokosmælk
1 del koncentreret kyllingefond

Koftaer
Alle ingredienserne kommes i en skål og blades godt. Rul små kugler af farsen og stil til køling i 1 time. Steg derefter, i olie, i portioner til kuglerne er let brunede. Stil dem til side.

Sauce
Kom igen olie op panden, tilsæt løgene, og steg de er gyldne, ca. 3-4 minutter. Tilæt karrypasta og steg i 1 minut. Tilsæt dåsetomater, kokosmælk og fond. Kog ved svag varme i 10 minutter uden låg. Tilsæt koftaerne og kog i yderligere 10 minutter.

Drys med friskhakket koriander og server med naanbrød, couscous eller basmatiris. Lav en dressing af yogurt, hakket mynte, salt og peber... Det virker.

Velbekomme....

Kommentarer

Populære indlæg