Indisk naanbrød

Naanbrød er enormt nemme at lave og smager helt fantatisk smasket ind i sauce eller dip...



Ingredienser:
450 gr mel
3 tsk sukker
1 tsk salt
4 tsk bagepulver
8 spsk smeltet smør
2½ dl opvarmet mælk
4 spsk nigella frø / Jomfru i det grønne

Mel, sukker, salt og bagepulver blandes. Tilsæt smør og bland dette med fingrene. Tilsæt den varme mælk og ælt dejen til en blød dej. Æltes i et par minutter. Jeg bruger en køkkenmaskine.. Det er meget nemmere, og dejen bliver stadig god...Lad dejen hvile i 30 minutter...

Del dejen i 10 stykker og tryk dem flade. Lad dem hvile i 15 minutter under et viskestykke. Rul stykkerne ud med en kagerulle. Brødene kan bages i ovnen ovnen, olieret på begge sider, men hvis ikke ovnen er tændt allerede kan det anbefales at "bage" dem på en telfon pande (uden olie) 1 minut op begge sider...Brødene bliver da heller ikke så fedtede..

Kan serveres som tilbehør til alt. Nigella frøene kan undlades...

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret