Indisk naanbrød

Naanbrød er enormt nemme at lave og smager helt fantatisk smasket ind i sauce eller dip...



Ingredienser:
450 gr mel
3 tsk sukker
1 tsk salt
4 tsk bagepulver
8 spsk smeltet smør
2½ dl opvarmet mælk
4 spsk nigella frø / Jomfru i det grønne

Mel, sukker, salt og bagepulver blandes. Tilsæt smør og bland dette med fingrene. Tilsæt den varme mælk og ælt dejen til en blød dej. Æltes i et par minutter. Jeg bruger en køkkenmaskine.. Det er meget nemmere, og dejen bliver stadig god...Lad dejen hvile i 30 minutter...

Del dejen i 10 stykker og tryk dem flade. Lad dem hvile i 15 minutter under et viskestykke. Rul stykkerne ud med en kagerulle. Brødene kan bages i ovnen ovnen, olieret på begge sider, men hvis ikke ovnen er tændt allerede kan det anbefales at "bage" dem på en telfon pande (uden olie) 1 minut op begge sider...Brødene bliver da heller ikke så fedtede..

Kan serveres som tilbehør til alt. Nigella frøene kan undlades...

Kommentarer

Populære indlæg