Kig med ind i Westbergs Verden. På denne blog deler jeg mine bedste opskrifter, tips fra mine rejser, noter omkring hus, have, båd, og hvad jeg ellers lige falder over.
Chili - projektet
Hent link
Facebook
X
Pinterest
Mail
Andre apps
-
Så er mit minidrivhus samlet og potterne med spirerne er flyttet ind...
Jeg er virkelig spændt på projekter og glæder mig.....
Hvert evig eneste år, ved ændring til sommer eller vintertid, har jeg problemer med at indstille uret på mit SMEG komfur. Jeg både googler og You-Tuber, men det er ikke lige instruktionerne til mit komfur, der dukker op. Derfor har jeg nu lavet en You-Tube video, dog på engelsk, der viser, hvor nemt det er, og hvor hurtigt det kan gøres. Så må vi håbe, at jeg til foråret husker, at den er lavet. http://youtu.be/m9NSdjOZ2Ro Husk på dette er søndag morgen, og jeg har ikke fået ret meget kaffe endnu.
Tuncarpaccio er nok en af de bedste forretter og en af de letteste... Tunen skal være af topkvalitet og ligesom tunen, der bruges til sushi. Jeg kan anbefale tunen i Clausens Fiskehandel på havnen i Aarhus. 4 pers. Ingredienser 300 g frisk tun saft og revet skal af 2 økologiske citroner. Man kan også bruge lime 8 spsk god olivenolie 2 fed hvidløg 1 håndfuld hakket bredbladet persille salt friskkværnet sort peber 1 pakke rucola rigeligt med høvlet parmesan ost ... Læg tunen i fryseren i 1-2 timer. Pisk en dressing sammen af citronsaft, revet skal, olivenolie, hvidløg, persille, salt og peber. Tunen skæres i meget tynde skiver og fordeles på de 4 tallerkener. Kom en spsk dressing over tunen. Vend resten af dressingen med rucola i en stor skål, og læg lidt af salaten ovenpå tunen. Drys det høvlede parmesan over... Serves med brød..... Og pas på... Du bliver afhængig...
Efteråret byder ikke kun på blæst og kulde, men også på skønne, danske og syrlige æbler. Det er også årstiden til at komme i gang med at bage igen. Start langsomt op med denne skønne og nemme æblekage med crumble. Server med en rigtig god og økologisk vaniljeis. Opskriften på selve smuldredejen kan også bruges over andre frugter f. eks. blommer, pærer eller bær. Ingredienser - økologisk så vidt muligt Smuldredej 125 g smør 125 g hvedemel 25 g kokosmel 25 g havregryn 2 spsk rørsukker Fyld 4 syrlige æbler ex. aroma 2 spsk rørsukker 2 spsk kanel 100 g grofthakkende mandler Start med at lave smuldredejen. Hæld mel i en skål og og smuldr smørret i. Tilsæt kokosmel, havregryn og rørsukker. Ælt dejen med fingrene til en jævn og blød masse. Skyl æblerne, fjern kærnehusene og evt. skræl. Skær æblerne i tynde skiver og læg i en pose. Tilsæt rørsukker og kanel i posen og bland, til sukker og kanel er godt fordelt. Fordel æblerne i en tærteform, smur...
Kommentarer
Send en kommentar