New York - rejsetips

Opdateres igen i April 2012!! - Jubii....

Opdateret oktober 2011.... Endnu en fantastisk tur til NYC.  Det lidt specielle ved denne tur, var at opleve Occupy Wallstreet.
NYC - Manhatten
Denne by er ubeskrivelig og jeg håber, at vende tilbage dertil mange gange endnu. Næste tur er til oktober, hvor jeg håber at kunne hjembringe flere gode tips til rejsen. New York går ind under huden, og hver gang du drejer om hjørnet, så er det ligesom en helt ny verden... Der er alt... og for nogle alt, alt for meget...
Nedestående finder du tips til NYC. 
Nyttige hjemmesider:
http://www.newyork.com
http://www.nycgo.com
http://nymag.com
Til og fra lufthavnen
Både fra JFK og Newark kan jeg anbefale SuperShuttle. De er kommet til tiden, og man kan betale forud eller til chaufføren. Omkring $ 17,00 til Manhatten. 
Central Park
At besøge denne park i NYC er meget afslappende og der er plads til alle. Der er løbere, fødselsdage, familiekomsammen, baseball, naturelskere, livsnydere, folk der vil ses og ikke mindst alle de mennesker, der bare er sig selv, og som ønsker at slappe af. - og et hav af turister....

Køb et kort og gå en tur forbi Jacqueline Kennedy Onassis søen og tilbage til 5th Avenue igen.. Du kan se H.C Andersens statuen ved Conservatory Water. Det er søen, hvor du kan leje små fjernstyrede både.. Ses ofte i film. Bag søen over 5th Avenue kan man se de dyreste lejligheder i NYC og måske i hele USA. Så forbi Turtle Pond og slå vejen forbo Strawberry Fields, hvor Yoko Ono har fået lavet et mindesmærke for John Lennon....

Læg mærke til bænkene i parken. De fleste har en graveret plade placeret. Det er sponsorede bænke, som som kan købes, og pengene bliver givet videre til vedligeholdelse af parken.. Så endnu et ønske til fødselsdagen til dem, der har alt.. Hele vedligeholdelsen og vagterne af parken er sponsoreret af indbyggerne omkring Central Park... Ellers ville parken gå i forfald og området ikke så attraktivt for de, som ønsker at bruge en "trille" på en af de bedste adresser i verden..

Besøg hjemmesiden http://www.centralparknyc.org for flere nyttige tips og informationer.
Hoteller
St. Marks Hotel - http://www.stmarkshotel.net
Meget billigt og meget støjende. Men ligger godt i East Village, hvor mange studerende bor... Kvarteret skal opleves på dit besøg.
Hotel 91 i Chinatown - http://www.hotel91.com
BIlligt hotel beliggende i Chinatown og er til en fornuftig pris. Kan anbefales, men vær opmærksom på at hotellet ligger lige op ad Manhatten Bridge og nogle værelser er meget støjende, men ikke, så man ligge vågen om natten..  Hvis man bor op af Manhatten Bridge et det et plus, som er en fantastisk udsigt over Financial District.. Specielt om aftenen...

Must-see
MoMA - Museum of Modern Art - http://www.moma.org
Når du ser MoMA, tror man først, at være gået forkert. Men tag ikke fejl. Dette er et virkelig overraskende museum med rigtig god stil. At stå bag de store glasruder i retning med 5th Avenue giver en helt speciel følelse og viser virkelig NYC. Besøg eventuelt hjemmesiden for aktuelle og kommende udstillinger...
The Empire State Building
Det er virkelig en stor oplevelse, som du ikke må snyde sig selv fo. Men hvis man lider af højdeskræk, kan man godt få en lettere kvalme... En elevator til 80. sal og videre 6 etager højere i en mindre elevator... Og der er koldt på toppen... Udsigten er hele fantastisk og det er ikke til at fatte... Tag en dyb indånding, og sug det hele ind... Jeg kiggede over kanten i ca. 5 sekunder, og derefter skulle jeg ned.. Kvalme..For flere informationer - http://esbnyc.com/

Pier 17
Lige ved siden af Brooklyn Bridge finder man Pier 17. Denne pier har en flot indkøbscenter men det specielle er atmosfæren i det udendørs område. Tag en drink, nyd aftensmaden eller nyd udsigten over Brooklyn... 


Specielle oplevelser
Bike the Big Apple - http://bikethebigapple.com 
Oplev NYC på en anden måde. Vi valgte Harlem turen, med et besøg i en kirke. Det var en stor oplevelse, og guiden var virkelig informeret og forberedt. Cyklerne var nogle gamle havelåger, men virkede fint.. 

High Line - http://www.thehighline.org
Tidligere jernbane for godstransport bygget i 30'erne. Nu park med en helt speciel atmosfære. Sidste jeg var der, så vi en fotooptagelse og en filmoptagelse. High Line er endnu ikke færdig. Men besøg den alligevel. Du fortryder ikke.


Anden etape er nu åbnet... Jeg har desværre ikke set den endnu, men næste gang SKAL jeg se den..


Manicure- og pedicure
Jeg kan anbefale MODEL - Fine Nail salon i Greenwich. 168 Bleecker St., NY 10012. Shop derefter i området omkring Bleeker Street. Der er mange fine butikker.Shows
STOMP - http://www.stomponline.com
Jeg har nu set dette humoristiske trommeshow 2 gange, og det er imponerende. Håber alle har en chance for at se showet. Husk jakke, da aircondition går salen meget kold. Før eller efter showet prøv en af de etniske restauranter i området.. Vi fik indisk.. Helt i særklasse.

Broadway shows ved Times Square - http://www.broadway.com/shows/tickets/
Mamma Mia
Wicked

Inden showet på Broadway besøg Sardis - http://sardis.com. Denne bar / restaurant er kendt for mange karikatur tegninger af de kendte, som er kommet igennem mange år. Baren ovenpå er godt besøgt inden forestillingerne, så kom i god tid... Udvalget er ikke så stort, men der er stemning. 
Restauranter og frokoststeder..
Næst efter at have været i Mexico, er dette det sted, hvor jeg har fået serveret det bedste mexikanske mad, EVER. Der guacamole er helt speciel god, og bliver serveret frisk lavet og med masser af koriander. 
Dos Caminos er en del af denne kæde:
http://www.brguesthospitality.com/restaurants
222 Thompson St.  Lige syd for Washington Square Park. Alt kan anbefales i denne restaurant. Men prøv ceviche til forret, Churrasco til hovedret.... og Mojitos før, under og efter... De findes ikke bedre (lige bortset fra min mands, selvfølgelig) ..Prøv også varianterne med mango og den med kokos..   
Pop Burger - http://www.popburger.com
Små rigtig gode burger og deres pomfritter er dejlig krydret.


Chipotle - mexican grill
God solid frokost, som servere en hurtigt og velsmagende mexikansk frokost.. Vi fik en burritos steak, ris, bønner og diverse.. Var virkelig mæt bagefter.. Mange lokale hentede frokost her..
Kager
Magnolia Bakery - http://magnoliabakery.com
Her købes de mest fantastiske cup cakes. Denne butik er også kendt for andre kager. Og butikken i Greenwich kendt fra Sex and the City. 
Shopping
At shoppe i New York kan være meget overvældende og udmattende. Men det er som at komme i himlen. Hermed et par tips.
Macy
Et lille tip til når du handler i Macy. I dameafdelingen er Macy’s eget mærke INC, som ikke er særlig dyrt, men de har virkelig nogle flotte kjoler med broderi. Priserne er omkring $ 100.. Virkelig et fund til prisen.
Century 21
So last season, men til meget billige penge...   - http://www.c21stores.com
Åbner meget tidlig om morgenen. Og mød op ved åbningstid.... Der er virkelig mange mennesker som kæmper om de gode varer. Der er op til 75% på mange mærkevarer.. Både i sko, tasker, solbriller, parfume, tøj og ure...

Har lige købt den fedeste Marc Jacobs taske til Dkr 1.700,-.. Og Donna Karen støvler til lige under Dkr 500,-..

Gideon's Drugs
1385 Broadway, NY 10018. Apotek og udsalg af alle de gode mærker indenfor hudpleje, make up og neglelak. Blandt andet de nyeste neglelak fra OPI og Essie.
889 Broadway and 19th St. NY 10003 - her finder du de fedeste ting til køkkenet. Det er vist meget godt, at man kun må have 23 kg med hjem i kufferten. Ellers havde vi alt, alt for meget porcelæn.

Citarella - West Village - http://www.citarella.com
Vil du se et af de flotteste supermarkeder - ever - så skal du besøge i West Village... Alle afdelinger, deriblandt brød, fisk, kød, pålæg og frugt, er af allerbedste kvalitet og virkelig en oplevelse.. Jeg ville ønske vi havde sådan et sted i Aarhus...  Hvis du er heldig, så møder du en kendis eller 2. De handler nemlig her..

Forever 21 - http://www.centralparknyc.org/
Rigtig billigt og smart tøj til de helt unge...

Lucky Brand
Check lige denne butik ud.. Ligger på Broadway... http://www.luckybrand.com

True Religion
Specielt deres herretøj er i en seje ende... Ligger på Broadway.. http://www.truereligionbrandjeans.com
Armani Exchange
Denne butik er min mands favoritbutik i NYC... Ligger op Broadway i SOHO -
http://www.armaniexchange.com/

Kommentarer

  1. Many Radio Controlled Products supplier claims that they provide best products with excellent features but their Products damage after a short time .Nitrotek Provides Radio controlled cars,Radio controlled boats,Radio controlled jets, Radio controlled airplane and Radio controlled helicopter.All these products comes in different categories. fjernstyret biler are divided in three main categories ie.Nitro Radio controlled cars ,Petrol radio control cars and Electric Radio Controlled cars.

    SvarSlet
  2. Radio Controlled boats provided here are cost effective.These fast rc både cover many varieties - speed boats, radio controlled hovercraft and more. Some have watercooled motors and are capable of very high speeds.The brand new Arrow Wind rc boat is fast and furious fun. With a SC 390 type racing motor and a large torsion propeller you can reach speeds of 25+ MPH.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg