Farsbrød - græsk inspireret og sund
Farsbrød er undervurderet og en skøn hverdagsret. Der er så mange kombinationer, så prøv dig frem, til du finder lige din favorit. Denne opskrift er græskinspireret og uden hvedemel.
Har du rester af ris, quinoa eller kogte grøntsager, kan det også bruges som fyld.
Resterne har jeg medbragt til frokost og spiste kold.
Køb så vidt muligt økologiske produkter og husk på Stop Spild af Mad.
4 pers.
Ingredienser
500 g hakket dansk svine og kalvekød
1 håndfuld fetaost
1 håndfuld soltørrede tomater
1 håndfuld bredbladet persille - grovhakket
3 fed presset hvidløg
2 æg
1 dl mælk
2 dl havregryn
salt
peber
Bland alle ingredienserne og rør til massen har en fast konsistens. Hæld massen i en form (jeg bruger en rudbrødsform) og bag i ovnen i ca. 40-45 min. ved 200 grader.
Lad farsbrødet hvile i 5 minutter inden servering.
Server en lækker salat og evt. tzatziki til.
Kommentarer
Send en kommentar