Hjemmelavet coleslaw
Så fåes den ikke bedre. Denne hjemmelavet coleslaw er perfekt til et godt stykke kød eller i en burger. Det er også en god idé til, hvordan du kan bruge dine rester af gulerødder og hvidkål.
Husk Stop Spild af Mad..
Husk Stop Spild af Mad..
4 pers.
Ingredienser
1/2 hvidkålshoved
6 gulerødder
Marinade
1/4 tsk sød sennep
1/2 dl æbleeddike
1 tsk salt
peber
2 spsk sukker
evt. 1 tsk spidskommen
Dressing
2 dl creme fraise
2 dl mayonaise
2 spdk sukker
salt
peber
Kålen snittes fint og gulerødderne rives. Bland kål, gulerødder, rør marinaden sammen og tilsæt. Lad det trække i en lukket beholder i køleskabet i 1 time.
Rør dressingen sammen, hæld marinaden fra kål og gulerøder, og bland sammen.
Kommentarer
Send en kommentar