Hjemmelavet coleslaw

Så fåes den ikke bedre. Denne hjemmelavet coleslaw er perfekt til et godt stykke kød eller i en burger. Det er også en god idé til, hvordan du kan bruge dine rester af gulerødder og hvidkål.

Husk Stop Spild af Mad..



4 pers.
Ingredienser
1/2 hvidkålshoved
6 gulerødder

Marinade
1/4 tsk sød sennep
1/2 dl æbleeddike
1 tsk salt
peber
2 spsk sukker
evt. 1 tsk spidskommen

Dressing
2 dl creme fraise
2 dl mayonaise
2 spdk sukker
salt
peber

Kålen snittes fint og gulerødderne rives. Bland kål, gulerødder, rør marinaden sammen og tilsæt. Lad det trække i en lukket beholder i køleskabet i 1 time.

Rør dressingen sammen, hæld marinaden fra kål og gulerøder, og bland sammen.







Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Tun carpaccio - verdens bedste forret

Smagsfuld spansk kylling med appelsin