Pastaret med kylling - restemad
Denne ret er lavet på de rester, jeg lige havde i køleskab og fryser, og den blev overraskende god. Så for at lave en lækker pastaret, behøves indkøbslisten ikke at være lang. Brug fantasien og rester fra køleskabet.
Husk Stop Spild af Mad og se efter i køleskabet inden du handler ind. Stil evt. de varer forrest, som er ved at være gamle.
2 pers
Ingredienser
250 g pastaskruer
2 økologiske kyllingefileter skåret i tern
1 finthakket løg
3 fed presset hvidløg
4 håndfulde frisk spinat (skyllet grundigt)
2 spsk rød pesto
1 dl hakkede soltørrede tomater
1 rest fløde (ca. 1/8 l)
1 rest creme fraise (ca. 3 spsk)
4 spsk olie
salt
peber
revet vesterhavsost
Kog pastaen som anvist på pakken.
Svits løgene i olien til de er gyldne. Tilsæt kyllingestykkerne og brun på alle sider. Så er det spinatens tur. Når spinaten er faldet samme tilsæt hvidløg, pesto, soltørrede tomater, fløde, creme fraise og smag til med salt og peber.
Lad retten simre i ca. 10 min, tilsæt den kogte pasta, rør godt rundt og varm retten igennem.
Server med revet vesterhavsost.
Velbekomme...
Kommentarer
Send en kommentar