Blondies - "brownie" med hvid chokolade
Denne "brownie" er med hvid chokolade istedet for mørk, og er derfor kaldet blondies. Blondies er bedst med et syrligt bær mod det søde i kagen. I denne udgave har jeg brugt brombær, for det var lige, hvad jeg kunne finde i fryseren.
Ingredienser - husk økologiske så vidt muligt
200 g hvid chokolade
180 g smør
180 g lys rørsukker
3 æg
120 g mel
korn fra 1/2 vaniljestang
1 knivspids salt
1 håndfuld bær
Smelt smørret i en gryden, og chokoladen i et vandbad. Pisk sukker, æg, mel, vaniljekorn, salt og mel sammen. Skal piskes i et par minutter til en det bliver en luftig blanding. Rør smørret og den hvide chokolade i. Vend forsigtigt bærerne i dejen.
Hældes i en form ca. 20 x 20 cm og bages i ovnen ved 190 grader (varmluft) i ca. 40 minutter.
De er bare gode!
Kommentarer
Send en kommentar