Hasselbackkartofler

Jeg vil gerne slå et slag for at hasselbackkartoflen kommer tilbage på middagsbordet. Kartoflen bliver sprød og let knasende. Kan serves som tilbehør til alle kødretter. Den behøves ikke overhældes med sauce, men lidt bearnaisesauce skader ikke.



Ingredienser - 4 pers
8 mellemstore kartofler
100 g smeltet smør
groft salt 

Tænd ovnen på 225 grader. Skræl kartoflerne og læg dem i koldt vand. Skær hver kartoffel knapt igennem i tynde "skiver" på tværs.  For at undgå at skære kartoflen helt igennem, kan man ligge kartoflen i en grydeske. Læg kartoflerne i et smurt ovnfast fad, pensl med smør og drys salt over.

Bages i ovnen i ca. 1 time.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret