Panang-curry med kylling

Denne velsmagende karryret er lavet på den thailandske karrypasta / currypaste Panang.


4 personer
Ingredienser - husk økologiske så vidt muligt
1 spsk vegetabilsk olie
2 rødløg i skiver
4 spsk panang currypasta
1 dåse kokosmælk
2 dl hønsebouillon
4 kaffirlimeblade snittet fint
1 stilk citrongræs, banket lidt for at få smagen ud
6 store kyllingeoverlår uden ben og skind og skåret i mundrette stykker
2 spsk fishsauce
2 spsk soyasauce
1 spsk palmesukker
100 g usaltede jordnødder ristede og hakkede (gem lidt til pynt)
1 lille dåse ananas i tern
1/2 agurk uden kerner (gem lidt til pynt)

Varm olien og steg løgene til de er bløde. Tilsæt currypasta'en og lynsteg i 2 minutter. Så skal der kokosmælk, bouillon, citrongræs, limeblade i og lad det småkoge i et par minutter. Tilsæt kyllingen og kog videre i ca. 10 minutter.

Rør derefter fishsauce, soya og sukker i. Mangler der salt, tilsæt ekstra fishsauce. Lad det koge i 2 minutter og tilsæt jordnødder, ananas og agurk.

Velbekomme!!




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Indstilling af ur på mit SMEG gaskomfur

Smagsfuld spansk kylling med appelsin

Tun carpaccio - verdens bedste forret